TRABZON / BEŞİKDÜZÜ - Atatürk Anaokulu

Turgay ÇAKIR - Müdür

Trabzonda Doğdum. Kerem mah. İlkokulunu ve Vakfıkebir İmamhatip Lisesini bitirdim.100.Yıl Van Üniversitesini kazanıp yatay geçişle KTÜ Giresun eğitim fakültesine devam edip Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.2000 yılında Trabzona atandım, Düzköy çayırbağı anasınıfı öğretmenliği, Akçaabat Zübeyde Hanım Anaokulu öğetmenliğinden sonra 2005 yılında görevde yükselme sınavı ile Beşikdüzü Atatürk Anaokulu Müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulundum.2005-2007 yılları arasında  Trabzon Valiliği Okul Öncesi Yaygınlaştırma Projesi kapsamında Beşikdüzü-Şalpazarı İlçe Koordinatörlüğü görevinde bulundum.2010 yılında Çarşıbaşı Anaokulu kurucu müdürlük görevinde bulundum, akabinde aynı okula Okul Müdürü olarak atandım.Aynı okuldaki 8 yıllık görevimden sonra Beşikdüzü Atatürk Anaokuluna atandım.22/01/2021 tarihinde Çarşıbaşı İlçe  Milli Eğitimde münhal bulunan Şube Müdürlüğü görevine vekaleten görevlendirildim.2022 yılında görevlendirmemin bitmesi itibariyle Beşikdüzü Atatürk Anaokulundaki görevime devam etmekteyim.Evli iki çocuk babasıyım.