TRABZON / BEŞİKDÜZÜ - Atatürk Anaokulu

Atatürk Anaokulu

Adres
CUMHURİYET MAH. HACI OSMAN YÜCESAN CAD. ATATÜRK ANAOKULU BLOK NO 15A BEŞİKDÜZÜ / TRABZON
Vizyon
Faaliyet alanında, personel kadrosu ve verdiği hizmetle önder ve örnek olan, bu gününü dünden iyi, gününü yarının sağlam basamağı yapabilen öncü bir kurum olmak.
Misyon
37-69 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel, sosyal gelişimlerini sağlamak ayrıca yaparak-yaşayarak öğrenmelerini sağlamak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, paylaşma ve yardımlaşma gibi davranışları kazandırmak; Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, aile ve insan sevgisiyle çevresine ve kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen, Hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı, kendinden emin bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili eğitim; Sabahçı ve Öğleci; Kulüp Sınıfı (Sabahçı ve öğlenci)
Yarım Gün Sabah 07:45 - 12:45 Yarım Gün Öğle 12:45 - 17:45
Kalorifer-Kömür
Yaya veya araçla okulumuza ulaşılabilir.
Cumhuriyet Mahallesi Hacı Osman Yücesan Cad. No:11 Beşikdüzü
Okulumuz ilçe merkezinde olup İl Merkezine 45 km uzaklıktadır.
*2018-2019 Okul Öncesi Satranç İlçe 1.liği 2.liği ve 3.lüğü
Proje Çalışmaları
*Okulumuz , Eğitimin Yıldızları-HOPO Proje yarışması kapsamında "Sağlıklı Ye İç,Hastalığı Dert Etme Hiç" isimli proje ile İl 3.sü olmuştur.
Diğer Hususlar
*BEYAZ BAYRAK-04.05.2016 *BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI-20.12.2016 *OKULUMUZ BEŞİKDÜZÜ İLÇESİNDE OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALAN İLK KURUM OLMUŞTUR.