TRABZON / BEŞİKDÜZÜ - Atatürk Anaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Bu amaçla okulumuzda da Dilimizin Zenginlikleri Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Okulumuzun proje eylem planı hazırlandı ve yapılacak etkinlikler konuşuldu. Dilimize sahip çıkıp gereken özenin gösterilmesi amacıyla Atatürk Anaokulu olarak sınıflarımızın projeye etkin bir şekilde katılımı sağlanacaktır.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından, çeşitli etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak, kelime dağarcığını ve düşünce dünyasını geliştirmek amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri” isimli proje başlatıldı.

Yayın: 23.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 13:46 - Görüntülenme: 72